Sekcija lesnih strok pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije
PRIROČNIK ZA OPRAVLJANJE LESARSKE DEJAVNOSTI

  

Pomoč za prijavo na portal

Prijava je namenjena članom Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, ki želijo dostopati do podatkov, ki so namenjeni v vpogled samo članom. Kot uporabniško ime vpišete številko kartice Mozaik podjetnih (npr. 1234567-000) in vpišete geslo. Od leta 2019 gesla pošiljamo avtomatično na vaš e-naslov. Če gesla ne najdete ga lahko pridobite  tako, da pošljete e-pošto na naslov registracija@ozs.si, in pripišete naziv in številko kartice Mozaik podjetnih ali davčno številko. Podatke za prijavo bomo poslali v najkrajšem možnem času.

Objava: 19.11.2014; Zadnja sprememba: 17.01.2022
© Obrtno – podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane. Brez pisnega dovoljenja založnika je prepovedano reproduciranje, distribuiranje, javna priobčitev, predelava ali druga uporaba tega avtorskega dela ali njegovih delov v kakršnemkoli obsegu ali postopku, vključno s tiskanjem ali shranitvijo v elektronski obliki.
Piškotek
Spletna stran za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Prosimo označite "Dovolim piškotke", če se strinjate z njihovo namestitvijo.

več o uporabi piškotkov in nastavitve
dovolim piškotke
zapri obvestilo