Sekcija lesnih strok pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije
PRIROČNIK ZA OPRAVLJANJE LESARSKE DEJAVNOSTI

  

Biti član OZS je donosno - dobrodošli v naši zbornici!

Obrtniki in podjetniki smo svoje območne obrtno-podjetniške zbornice in Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije ustanovili že pred štirimi desetletji. Vse od takrat je naš zastopnik pred državo. Naše skupno znanje in izkušnje so pod okriljem obrtne zbornice dobili večjo veljavo in moč. Ko v odnosu z državo zastopa in ščiti naše skupne interese, dosega dolgoročne koristi za celotno panogo obrti. Kratkoročne koristi so številne ugodnosti, ki jih z lahkoto sproti uveljavljamo s kartico Mozaik podjetnih. V obrtno-podjetniški zbornici smo našli dobrega zaveznika, ki nam je v pomoč pri poslovanju. Svetovanje, izobraževanje, pomoč in številne druge storitve in ugodnosti obrtno-podjetniške zbornice so nam vedno na voljo.

Povečujemo uspešnost in znižujemo stroške poslovanja. S tem in številnimi ugodnostmi si članarino povrnemo dvakratno; takoj in dolgoročno. Uporabljajte kartico Mozaik podjetnih. Je donosna, kot je donosno biti član Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije.

V okviru OZS delujejo panožne sekcije, lesarji se združujejo v Sekcijo lesnih strok. Vse pomembne informacije dobite na spletni strani Sekcije lesnih strok ali pri sekretarki Sekcije Iris Kseniji Brkovič, tel.: 01 5830 566, e-pošte: iris.brkovic@ozs.si

Splača se biti član! Zakaj si preberite tukaj.

Za vstop v prostovoljno članstvo Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije izpolnite izjavo o prostovoljnem članstvu.

Zadnja sprememba: 12.01.2022
© Obrtno – podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane. Brez pisnega dovoljenja založnika je prepovedano reproduciranje, distribuiranje, javna priobčitev, predelava ali druga uporaba tega avtorskega dela ali njegovih delov v kakršnemkoli obsegu ali postopku, vključno s tiskanjem ali shranitvijo v elektronski obliki.
Piškotek
Spletna stran za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Prosimo označite "Dovolim piškotke", če se strinjate z njihovo namestitvijo.

več o uporabi piškotkov in nastavitve
dovolim piškotke
zapri obvestilo